TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

publicare licenta disertatie teza de doctorat

1. Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord cu următoarele condiții de utilizare.

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

2. Proprietatea Conținutului

Site-ul si tot ce cuprinde acesta, incluzând fara limitare toate cărțile electronice, textele și imaginile (“Conținut”) care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Publicama S.R.L.  sau al altora cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta într-o marcă, logo, sau marcă de serviciu reprezinta marca înregistrată si neînregistrata a Publicama S.R.L. sau a altora. Este strict interzisă utilizarea oricarui Conținut, cu exceptia celor prevăzute în Contractul de Autor fara permisiunea în scris a proprietarului “Conținutului”.

3. Utilizarea site-ului Publicama

Publicama SRL permite utilizarea site-ul in urmatoarele conditii:

Puteti descărca Conținutul oferit gratuit în sistem Open Access, însa doar pentru folosul personal si ne-comercial și cu condiția de a va conforma cu informațiile referitoare la dreptul de autor (copyright) și alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse în Continut;

Nu aveți permisiunea să distribuiți, să modificați, să copiați (cu excepția celor mai sus mentionate), să transmiteți, să expuneți, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrări derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul în alt mod, fara acordul in scris al Pubicama S.R.L.;

Este interzis să folositi Site-ul pentru a afișa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, înșelator, abuziv, de hărțuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni, sau ar putea conduce la răspundere civilă, sau ar incalca în alt mod legea. Publicama S.R.L. va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentință judecatorească prin care se cere sau se ordona societatii Publicama S.R.L. sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului; si

Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial ce nu se referă la propria lucrare publicată de editura Publicama.

4.Prelucrarea datelor cu caracter personal de către Publicama

 

Datele cu caracter personal sunt acele informații care identifică, în mod direct sau indirect, o persoană fizică.

Prelucrarea datelor cu caracter personal însemnă desfășurarea de operațiuni precum colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, combinarea, transmiterea, ștergerea sau distrugerea datelor cu caracter personal.

Astfel, Publicama prelucrează următoarele categorii de date cu caracter personal:

 • Date de identificare, constând în nume, prenume, telefon, adresa e-mail, adresa de livrare a utilizatorului;
 • Date de natura financiară, constând în contravaloarea achitată, numărul cardului, numele înscris pe card, data expirării, codul CVV, cod unic de identificare tranzacție și orice alte date privind metodele de plată utilizate, în măsura în care sunt necesare desfășurării activității Publicama, în scopurile descrise mai jos;
 • Date referitoare la activitatea frauduloasă / potențial frauduloasă, constând în date referitoare la acuzații și condamnări legate de infracțiuni precum frauda, spălarea de bani și finanțarea actelor de terorism;
 • Date derivate din categoriile sus-menționate, constând în date privind istoricul activității de utilizare a serviciilor Pubicama, informații ce rezultă din neconformitățile semnalate de orice persoană.

Refuzul de a furniza datele cu caracter personal care vă sunt solicitate de către Publicama poate determina imposibilitatea furnizării serviciilor Pubicama și/sau îndeplinirii celorlalte scopuri de prelucrare de către Publicama.

4.1. Sursele datelor cu caracter personal prelucrate de Publicama

 

Publicama prelucrează datele cu caracter personal pe care dumneavoastră le furnizați în mod direct la înregistrare, precum și date care sunt generate pe baza acestora. Putem colecta date cu caracter personal privitoare la dumneavoastră în momentul în care utilizați site-ul nostru precum și în contextul prestării serviciilor puse la dispoziție de către Publicama.

4.2. Temeiurile și scopurile în care Publicama prelucrează date cu caracter personal

Publicama urmărește în permanență şi se asigură că prelucrarea datelor cu caracter personal respectă principiile şi legislaţia privind protecția datelor cu caracter personal, în particular prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE („GDPR”) și ale legislației subsecvente.

În funcție de activitatea desfășurată, Publicama prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, în calitate de persoana vizată, în următoarele condiții:

 1. pentru prelucrările derivate din calitatea dumneavoastră de vizitator al site-ului, vă rugăm să consultați secțiunea privind utilizarea modulelor de tip cookie disponibilă mai jos
 2. dacă sunteți utilizator al serviciilor prestate, Publicama va prelucra datele dumneavoastră conform Contractului de Autor în vigoare: 
  • în calitate de operator, în temeiul obligațiilor legale ce revin Publicama, pentru scopul monitorizării și filtrării anti-fraudă;

   Publicama nu salvează datele utilizatorului, dacă lucrarea trimisă pe e-mail nu a fost selectată spre pubilcare. Acestea vor fi șterse de pe serverele Publicama, împreună cu contul de autor și lucrarea trimisă pe e-mail în termen de 10 zile lucrătoare.

   Există anumite scopuri de prelucrare, pentru care este necesar, conform reglementărilor aplicabile, ca Publicama să obțină consimțământul dumneavoastră. Consimțământul astfel furnizat poate fi retras în orice moment, iar Pubicama va ține cont de preferințele dumneavoastră. Scopurile pentru care este cel mai probabil ca Publicama să vă solicite consimțământul sunt următoarele: marketing direct, publicitate prin intermedierea/ promovarea celor mai potrivite produse și servicii Publicama, ale entităților afiliate Pubicama sau ale partenerilor Publicama, după caz (inclusiv transferul unor categorii de date către entitățile menționate – în măsura în care este necesar), precum și transmiterea de către Publicama a unor comunicări comerciale în acest scop.

4.3. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Publicama poate să dezvăluie anumite categorii de date cu caracter personal către următoarele categorii de destinatari: persoana vizată și/sau reprezentanţii săi legali, reprezentanţii Publicama, autorităţi judecătoreşti sau alte autorităţi publice de orice tip – în măsura în care este necesar, societăţile bancare implicate în tranzacția pe care o efectuați utilizând serviciile Publicama,  alți parteneri contractuali și/sau împuterniciți ai Publicama.

4.4 Durata prelucrării datelor

 

În vederea realizării scopurilor de prelucrare menționate, Publicama va prelucra datele cu caracter personal pe durata necesară prestării serviciilor Publicama pe care le utilizați, precum și ulterior, în vederea conformării cu obligațiile legale aplicabile, inclusiv, dar fără limitare la, dispozițiile referitoare la obligația de arhivare. Este posibil ca, în urma îndeplinirii termenelor legale de arhivare, Publicama să dispună anonimizarea datelor, lipsindu-le astfel de caracterul personal și să continue prelucrarea datelor anonime pentru scopuri statistice.

5. Lipsa garantiilor

Întreg conținutul acestui site poate fi modificat și vă este oferit fără nici o garanție de nici un fel, fie ea expresă sau implicită.

6. Exonerarea de Raspundere

Publicama S.R.L. SI SOCIETATILE SALE AFILIATE, ANGAJAȚII, DIRECTORII, AGENTII SAU ORICE ALTA PARTE IMPLICATA IN CONCEPEREA, PRODUCEREA SAU OFERIREA SITE-ULUI NU SUNT RASPUNZATOARE PENTRU DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE, DE ORICE NATURA, CE AR REZULTA DIN SAU IN LEGATURA CU UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI SAU. Publicama S.R.L. NU ISI ASUMA NICI O RESPONSABILITATE SI NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU NICI O DAUNA SAU VIRUSI CARE AR PUTEA SA VA INFECTEZE COMPUTERUL SAU ALTE BUNURI IN URMA ACCESARII SAU UTILIZARII ACESTUI SITE, SAU DESCARCARII ORICARUI MATERIAL, INFORMATII, TEXT, IMAGINI VIDEO SAU AUDIO DE PE ACEST SITE.

7. Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit Publicama S.R.L. Aceste link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Publicama S.R.L. nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Publicama S.R.L. isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;

Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;

Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;

Nu ofera o securitate adecvata;

Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau

Sunt licentioase sau calomnioase.

 

De asemenea, Publicama S.R.L. nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea Pubicama S.R.L.

 

8. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare

Publicama S.R.L. poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.

Este interzisa utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de amenintare, fals, inselator, abuziv, de hartuire, defaimator, vulgar, obscen, scandalos, incendiar, pornografic, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da nastere responsabilitatii civile sau viola orice lege. Publicama va coopera deplin cu orice autoritati care aplica legea sau orice ordin judiciar care solicita sau ordona Companiei sa reveleze identitatea persoanelor care posteaza sau transmit astfel de informatii sau materiale; sunteti de acord in asa fel incat Publicama, la alegerea sa, sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre dvs. a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare. In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie (a) sa incetati utilizarea site-ului si (b) sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau. Nu veti considera Compania raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva Companiei drept rezultat al (a) neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs. sau (b) incalcarii din partea dvs. a Termenilor de Utilizare si a legilor sau regulamentelor de aplicare.

 NICI PUBLICAMA, NICI AFILIATII, DIRECTORII SAU MANAGERII, NICI AGENTII SAI SAU TERTII IMPLICATI IN CREAREA, PRODUCEREA SAU LIVRAREA SITE-ULUI NU SUNT RESPONSABILI PENTRU DAUNELE DIRECTE, INDIRECTE, PUNITIVE, INCIDENTALE, SPECIALE, LOGICE SAU ALTE DAUNE LEGATE DE UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI INDIFERENT DACA SE REALIZEAZA PE BAZA UNUI CONTRACT, RESPONSABILITATE STRICTA SAU ALTA MODALITATE, CHIAR CU AVERTIZAREA PRIVIND POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE.

9. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.