DESPRE NOI

Editura digitala PUBLICAMA Despre noi, carte electronica, echipa editurii,

EDITURA DIGITALĂ PUBLICAMA

Editura digitală PUBLICAMA are ca misiune valorificarea lucrărilor academice (lucrare de licență, disertație, teza de doctorat, eseu/articol științific, raport de cercetare etc.) într-un mod rapid, simplu și gratuit și se adresează absolvenților, universităților, autorilor, editurilor sau agenților literari din Romania, pe de o parte, și cititorilor (studenți români, viitori absolvenți din Romania, cititori online de pe întreg globul), pe de altă parte.

Te-ai gândit vreodată că lucrarea ta de licență îți poate aduce un venit pasiv? Cu noi se poate chiar acum! E ușor și gratuit, nu trebuie decât să încarci fișierul (.doc) lucrarii tale de licență, iar noi ne ocupam de restul.

Noi publică și distribuim cartea ta electronică, iar tu primești trimestrial rapoartele de vânzări și de plăți direct pe email.

• Pentru a-ți pune în valoare lucrarea într-un mod cât mai eficient, am facut o selecție completă de parteneri distribuitori cu care lucrăm.

• Asigurăm venituri din drepturi de autor de până la 65% din prețul de vânzare al lucrării tale.

• Îți oferim instructiuni clare și simple de editare corectă a documentului tau, astfel încât cititorii tăi să fie cât mai mulțumiți.

Oferim coduri ISBN gratuite precum și servicii de conversie gratuite din formatul Word în toate formatele eBook existente.

Editura noastră îți oferă suport și consultanță gratuită pe tot parcursul colaborarii noastre, întrucât succesul tău este și al nostru. Noi credem în tine!