SERVICIILE NOASTRE GRATUITE

publicare licenta disertatie teza de doctorat

Cod ISBN gratuit

Editura digitală PUBLICAMA îți oferă gratuit un cod ISBN pentru fiecare lucrare academică (licență, disertație, doctorat, etc.) pe care o publici la noi.Dacă vrei să distribui prin noi o lucrare sau o carte care a fost deja publicată, îți oferim și opțiunea de a utiliza codul ISBN pe care cartea ta deja îl are (pentru conturile de editură).

publicare licenta disertatie teza de doctorat

Conversia în format electronic a lucrării tale

Te-ai întrebat vreodată cât costă să publici o carte electronică? Cu noi ecomisești timp și bani pentru că noi îți convertim fisierul .doc în oricare dintre formatele necesare pentru publicare și distribuirea cărții tale digitale în cele mai mari librăriilonline existente.

publicare licenta disertatie teza de doctorat

Distribuirea lucrării tale în format electronic

Tot noi ne ocupăm de distribuirea lucrării tale în magazine de pe tot globul (valabil pentru lucrările în limba engleză) și prin intermediul magazinului online pe site-ului editurii, (valabil pentru lucrarile în română ce sunt publicate spre vânzare în varianta PDF). Noi gestionăm vânzările și tot ce ține de relațiile cu librăriile și bibliotecile online partenere (este vorba despre sute de magazine online)

publicare licenta disertatie teza de doctorat

Promovarea lucrării tale eBook

Editura noastră digitală îți oferă o platformă pentru a-ți crea o pagină de profil de autor. Informațiile pe care le oferi pe pagina de profil sunt cartea ta de vizită în relația cu librăriile și bibliotecile online partenere. De asemenea, beneficiezi de faptul că lucrarea ta se află în cea mai mare baza de date online de lucrări academice și stiintifice din Romania, urmând să fie găsita cu ușurință de cei care caută informații despre subiectul despre care tu deja ai scris lucrarea.

publicare licenta disertatie teza de doctorat

Copertă cu design unic și consultanță cu privire la titlul eBook-ului

Echipa noastra de designeri profesioniști a creat o serie de coperți ce atrag atenția cumpărătorilor și le câștigă încrederea, pentru ca unii chiar judecă o carte după coperta ei. Titlul este probabil cel mai important aspect al publicării online a lucrării tale de licență, disertație, teză de doctorat, etc. sub formă de carte electronică, asa că îți oferim consultanță gratuită cu privire la această alegere decisivă. În cazul în care dorești să publici lucrarea sau cartea ta cu un titlu în engleză ales de tine sau deja stabilit, acest lucru se poate face de asemenea, însă este de recomandat să beneficiezi de experiența redactorilor noștri pentru a mări șansele de succes ale publicației tale.

publicare licenta disertatie teza de doctorat

Aspecte legale ce țin de lucrarea ta

Ca tu să poți sta liniștit în timp ce lucrarea ta se vinde pe internet, noi ne ocupăm și de aspectele legale, pentru ca drepturile tale de autor să fie respectate în întregime. Citește mai jos termenii și conditiile contractului de autor

publicare licenta disertatie teza de doctorat

Creare de audiobook și alte tipuri de produse digitale

Când publici lucrarea ta academică prin editura noastră digitală, există și opțiunea de a o distribui și ca audiobook, suplimentând astfel veniturile tale. În curand vom oferi și alte tipuri de produse digitale bazate pe lucrarea ta. Urmărește notificările din panoul tau de administrare și newsletterul nostru.

AFLĂ totul despre planul de venituri pasive in CONtractul de autor