FAQ CITITORI

INTREBARI FRECVENTE ALE CUMPARATORILOR

Am nevoie de un eBook-Reader pentru a citi lucrarea in limba romana?

Nu, nu ai nevoie. Lucrarea digitala PUBLICAMA vine sub forma unui fisier PDF pentru care ai nevoie doar de un laptop, computer, tableta sau smartphone iar pentru echipamente mai vechi s-ar putea sa ai nevoie de un Adobe Reader pe care il poti descarca de aici: https://get.adobe.com/ro/reader/

De ce trebuie sa platesc 5RON pentru o carte digitala “gratuita”?

Poti citi lucrari intregi gratuit pe site-ul nostru. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina lucrarilor Open-Access-PUBLICAMA. Daca doresti sa studiezi licente neplagiate offline, pe calculatorul sau device-ul tau, versiunea lor printabila poate fi descarcata pentru suma de 0.99 Euro.

Nu am putut downloada lucrarea pe care am cumparat-o .
Nu am primit un e-mail.

Odata ce cumparati o lucrare academica de la noi de pe site, veti primi un e-mail automatic cu un link de download, ce va fi valabil in urmatoarele 72 de ore. Daca nu ati primit e-mailul (verificati si in casuta de spam) sau nu v-ati incadrat in perioada de 72 de ore, va rugam sa ne trimiteti un e-mail cu dovada platii iar noi va vom trimite fisierul .PDF prin e-mail.

Va rugam sa va amintiti sa descarcati fisierul de la linkul primit pe e-mail in computerul dvs. Nu veti putea accesa acel link permanent.

Pot anula cumpararea PDF-ului cu lucrarea academica digitala?

Da, comanda poate fi anuluata in termen de 14 zile, insa DOAR DACA descarcarea fisierului nu a fost facuta inca.