COMUNITATE CITITORI

CAUTI O LUCRARE DE LICENTA?

Te-ar ajuta o lucrare de master, doctorat, dizertatie sau lucrare de licenta model?
Ai vrea sa gasesti mai multe informatii despre un anumit subiect dar nu ai timp sa citesti tot ce s-a scris vreodata despre el?
Magazinul online PUBLICAMA pune la dispozitie o lista de lucrari academice si stiintifice din toate domeniile si tinde sa devina o baza de date cuprinzatoare de lucrari publicate in Romania in mediul online si nu numai.
Autori ai unor lucrari valoroase sunt incurajati sa isi publice online rezultatele cercetarilor si descoperirilor din mediul academic sau stiintific. Noi credem ca informatiile valoroase nu ar trebui sa adune praf pe un raft de biblioteca, ci este bine sa vada “lumina tiparului” intr-o colectie de lucrari academice si stiintifice online unica in Romania.

CUMPARA O LUCRARE DE LICENTA MODEL

Cartile electronice PUBLICAMA sunt fisiere PDF, fara copy-protection, ce pot fi printate pentru uz personal ori de cate ori ai nevoie.

CUMPARA CU UN CLICK

Poti downloada orice carte electronica din magazinul nostru online de cate ori doresti, in format PDF, direct pe laptopul sau telefonul tau mobil. Daca intampini probleme pe parcursul comenzii te rugam sa ne scrii la adresa redactie@publicama.ro si iti vom trimite lucrarea digitala via e-mail.

CUM CUMPAR + PLATA

  • Instant Download
  • Date protejate
  • Secure Payment

Poti plati folosind urmatoarele metode:

  • Card bancar
  • Transfer bancar

Pentru oferte si comenzi de carte tiparita (minim 30 de bucati) ne puteti contacta pe adresa redactie@publicama.ro
Avem o oferta foarte buna!

DREPTURI DE AUTOR SI PLAGIAT

Incalcarea drepturilor de autor / Instiintare si stergerea publicatiei:

Din cauza gradului de automatizare al procesului de publicare, ne pare rau, insa nu putem verifica fiecare text in detaliu in detectarea lucrarilor care plagiaza sau incalca drepturile vreunui alt autor. Din aceasta cauza, noi oferim o procedura de stergere a publicatiei in cel mai scurt timp de la data instiintari editurii.  Daca observati ca anumite dreptturi de autor au fost incalcate d vreuna dintre lucrarile publicate pe site-ul nostru ca rugam sa ne informati la redactie@publicama. ro. Vom elimina pe loc lucrarea si vom verifica legitimitatea acestuia.

Plagiat:

Plagiatul si copiatul sunt in intregime descurajate de catre editura noastra. Profesorii universitari precum si alti studenti sau absolventi au acces la baza noastra de date si pot detecta foarte rapid daca o lucrare de-a lor a fost plagiata (fragmentul de lucrare de licenta model oferit gratuit tuturor vizitatorilor ii poate ajuta sa observe astfel de nereguli). Verificari in acest sens se pot face foarte simplu pe site-uri ca http://www.detectareplagiat.ro/.

Daca aveti o suspiciune de plagiat cu privire la o lucrare aflata in Catalogul nostru, trebuie doar sa ne scrieti la redactie@publicama.ro. Vom elimina pe loc lucrarea din oferta noastra si vom face tot posibilul sa aflam daca lucrarea este un plagiat.

PUBLICAMA PROMOVEAZA INFORMATIA

Prin publicarea si arhivarea lucrarilor stiintifice si academice si prin facilitarea accesului publicului larg la aceste informatii de cercetare, PUBLICAMA contribuie la dezvoltarea stiintei. Scopul educatiei academice si stiintifice nu poate fi doar acela de a lasa studentii sa analizeze aceleasi subiecte in mod repetat. Anumite informatii au fost deja studiate si discutate in cadrul multor din aceste lucrari scrise si pot servi ca baza pentru cerctari si mai rafinate.

Atentie! Catre toti utilizatorii arhivelor noastre de lucrari: Actul de a copia lucrari sau fragmente ale lucrarilor scrise de altii reprezinta o incalcare a drepturilor de autor!