PROMOVEAZA-TE

IMPLICA-TE ȘI TU PRIN PROMOVARE ONLINE

Pe langa ce iti oferim noi, ca publicatiile tale sa aiba succes, poti alege sa te implici si tu prin promovare online. Tu cunosti cel mai bine subiectul tau si stii cum iti poti promova lucrarile si eBook-urile cel mai bine pentru a ajunge la cat mai multi cititori.

Ce ajuta in mod special la succesul publicatiilor tale, sunt multe linkuri catre pagina magazinului online unde se afla lucrarea sau eBook-ul tau si review-urile bune lasate de cititorii tai.

Iata care sunt cele mai promitatoare metode:

RETELELE SOCIALE

 • Facebook este cea mai mare retea sociala din lume. Distribuie linkul catre lucrarile si cartile tale electronice prietenilor tai de pe Facebook si asta iti va mari ranking-ul in motoarele de cautare, largind astfel cercul de cititori care iti gasesc publicatiile. Acelasi lucru este valabil si pentru Twitter, LinkedIn, Pinterest, etc. Tot aici poti descrie lucrarea in cateva cuvinte pentru prietenii, colegii tai si alti useri care afla astfel de publicatiile tale.

 • Distribuie linkul catre lucrarea sau cartea ta digitala pe portaluri si forumuri specializate din tara si din strainatate. Exista numeroase de astfel de site-uri cu un numar foarte mare de utilizatori carora le poti prezenta lucrarea ta. In timpul research-ului pe care l-ai facut pentru lucrarea ta, cu siguranta ca ai dat peste astfel de portaluri sau forumuri, care adreseaza tocmai subiectul pe care tu l-ai tratat. Contacteaza-i cu incredere!

 • Inregistreaza linkul catre lucrarile si cartile tale digitale pe site-uri de social bookmarking, ca Reddit, stumbleupon, care functioneaza ca “Favoritele” din Browser, doar ca sunt vizibile publicului larg. Aici poti atasa keyword-uri potrivite care ajuta utilizatorii Internetului sa te gaseasca mai repede si mai usor, si anume cat mai aproape de prima pagina de rezultate.

  Toate aceste hack-uri de SEO, te ajuta sa cresti vizibilitatea publicatiei tale pe motoare de cautare ca Google.com, asa ca te incurajam sa le folosesti pe toate.

PAGINI PERSONALE SI BLOG-URI

Ai un blog sau o pagina personala? Este un loc ideal pentru a-ti promova publicatiile prin linkuri care trimit la site-ul PUBLICAMA unde se afla lucrarea ta digitala in limba romana sau la site-urile magazinelor si librariilor online partenere unde a fost publicat eBook-ul tau in engleza.

ALTE IDEI DE PROMOVARE ONLINE

 • Poti ruga prietenii si familia sa distribuie si ei linkul catre lucrarea sau cartea ta digitala sau sa atraga atentia asupra publicatiilor tale prin intermediul metodelor prezentate mai sus. Tot ei pot fi primi care lasa o recenzie online onesta. Astfel de recenzii pozitive lasate ce cititori entuziasti pot creste vanzarile publicatiilor tale considerabil.

 • Incarca o poza de profil pentru Contul tau de Autor de pe site-ul nostru. O fotografie bine aleasa creste vanzarile publicatiilor tale. Tot aici poti aduga si cateva informatii biografice despre tine.

 • Distribuie linkurile catre lucrarile si cartile tale digitale aflate pe site-ul PUBLICAMA si Amazon in semnatura ta de email.

 • Foloseste servicii online gratuite pentru a trimite un comunicat de presa despre lucrarea sau cartea ta electronica (free press services). Exista numeroase astfel de site-uri care gazduiesc comunicate de presa de orice fel si care contribuie enorm la promovarea publicatiilor tale. Cauta “comunicat de presa gratuit/free press services” cu Google si poti incepe imediat!

 • La finalul lucrarii/ cartii tale electronice poti solicita cititorului sa scrie o recenzie pe pagina magazinului de unde a achizitionat-o.

 • Rabdarea se plateste! Spre diferenta de o publicatie in format tiparit, cartea ta se va afla pe “rafturile” librariilor si bibliotecilor virtuale pentru un timp nelimitat si fara restrictii de tiraj, ceea ce inseamna ca poate fi descoperita mereu si mereu de catre generatii intregi de cititori care sunt in cautare de informatii.

 

 

 

Distribuie pe retelele sociale

In timpul research-ului pe care l-ai facut pentru lucrarea ta, cu siguranta ca ai dat peste portaluri sau forumuri, care adreseaza tocmai subiectul pe care tu l-ai tratat.

Facebook, Twitter, LinkedIn

Distribuirea linkului cartii tale eletronice pe Facebook iti va mari ranking-ul in motoarele de cautare.

Ai un website sau un blog?

Distribuie pe blogul sau pagina ta personala pentru a spori vanzarile

Obtine recenzii pozitive

Poti contribui la succesul publicatiei tale digitale rugandu-ti cititorii, prietenii si familia sa iti lase o recenzie onesta.