COMUNITATE AUTORI

CONȚINUTUL PE CARE ÎL PUBLICĂM ÎȚI GENEREAZĂ UN VENIT PASIV

Ai scris deja o lucrare de licență sau disertație? Zace undeva prăfuită pe un raft sau rătăcită într-un fișier și crezi, că probabil nu intereseaza pe nimeni? Noi te ajutăm să câștigi un venit pasiv de pe urma ei, fără ca tu să depui nici un efort.

  • Disertație
  • Lucrare de licență
  • Teză de doctorat
  • Eseuri și articole știintifice
  • Manuale originale
  • Lucrare de grad
 

Durează doar câteva minute și ai de câștigat un venit pe viață. Nu te costă nimic, iar tu oricum ai scris lucrarea.

Ai scris o disertație, lucrare de licență, diplomă, manuale originale, lucrare de grad, teză de doctorat, raport de cercetare etc.? Pune lucrarea ta academică sau știintifică în valoare.

Oricum alegi să publici lucrarea ta,  în română sau în engleză, cu noi durează doar câteva minute. Suntem aici să te ajutăm să nu pierzi timpul. Înscrie-te acum și trimite lucrarea ca reply la e-mailul pe care il vei primi automat.

Tu câștigi până la 35% din prețul afișat al lucrării tale de la clienți din toata lumea, începând cu colegii tăi mai tineri din Romania (valabil pentru lucrările în limba română), până la cititori din SUA, Canada, Australia, UK, Japonia ș.a.m.d (valabil pentru lucrările în limba engleză).

Începe chiar acum! Fă-ți cont gratuit de autor, trimite-ne lucrarea ta, și incepe sa beneficiezi chiar azi de serviciile gratuite pe care le oferim!

Pe lângă faptul că publici și distribui lucrarea ta în limba română în singura baza de date online de lucrări academice din Romania, cu noi ai acum ocazia de a transforma lucrarea ta academică scrisă în limba engleza într-o carte digitală cu ISBN, un eBook distribuit pe site-urile celor mai mari ?i vizitate librării ?i biblioteci digitale de pe glob (de ex. Amazon, Apple iBooks, Barnes & Noble, Google Scholar, Kobo, Scribd, Oyster, Baker & Taylor’s și multe, multe altele).

Publică și tu lucrările tale academice sau ltiintifice cu editura digitală PUBLICAMA. În câteva minute poți deveni autor internațional!

IATĂ CUM POȚI ÎNCEPE

1. Fă-ți un cont de autor la editura digitală PUBLICAMA. Nu te costă nimic și așa va rămâne.

3. Urmează instrucțiunile simple din e-mailul pe care noi îl trimitem automat când te înregistrezi ca utilizator și trimite fisierul .doc al lucrării tale.

4. Așteaptă aprobarea lucrării tale (cel mai scurt timp posibil).

5. Urmărește cum cresc vânzările lucrării tale digitale în Catalogul PUBLICAMA și în magazinele online partenere.

Editura digitală PUBLICAMA funcționează:

-FĂRĂ restricționarea drepturilor de tipărire a lucrării tale academice sau a cărții tale. Esti liber să colaborezi cu alte edituri non-digitale te rugăm doar să ne anunți înainte.

-FĂRĂ costuri de publicare pentru tine, întrucât noi lucrăm pe bază de comision, pe care îl oprim din vânzările pe care le înregistrează lucrările tale

-FĂRĂ plăți în avans, veniturile pasive fiind virate autorilor ulterior vânzărilor, strict în baza rapoartelor trimestriale.

Mai multe informatii aici